Site-ul www.11goats.ro comercializează produse personalizate după specificațiile clienților, care se încadrează în excepțiile privind dreptul de retragere prevăzute de articolul 16 al OUG. 34/2014 referitoare la contractele la distanță și contractele în afara spațiilor comerciale. Conform art. 16 lit. c din O.G. 34/2014, în cazul în care consumatorul (Cumpărătorul) optează pentru achiziționarea unor produse personalizate în mod clar, confecționate după specificațiile indicate de către consumator (Cumpărător), produsele suferind astfel modificări la cererea Cumpărătorului, acesta acceptă faptul că produsele de acest fel nu se returnează și nu se pot înlocui, fiind exceptate de la dreptul de returnare. Majoritatea produselor comercializate pe site-ul https://11goats.ro intra sub incidența acestei excepții, fiind personalizate în mod clar, după specificațiile prezentate de consumator (Cumpărător). O.G. 34/2014 poate fi consultată aici

În cazul în care se dorește anularea comenzii, Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris, (email – pe adresa contact[at]fifanation.ro), telefonic – 0769.215.951 sau pe conturile de Social Media BASE ART VIBE SRL că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv.

În cazul în care pe site-ul https://11goats.ro vor fi comercializate produse nepersonalizate, Cumpărătorul are dreptul la retur timp de 14 zile calendaristice de când a ajuns în posesia coletului.

În cazul în care, Cumpărătorul primește coletul cu produsul/e comandate de pe https://11goats.ro deteriorate din cauza condițiilor de transport, Cumpărătorul trebuie să înștiințeze BASE ART VIBE SRL despre incident.

Termenul de livrare al comenzilor este de 5 – 7 zile lucrătoare, în medie. Dacă se dorește o urgentare, ne puteți contacta la numărul de telefon afișat pe website, cât și pe rețelele de socializare afișate în partea de jos paginii.